Hapsurdum karsıdaki bina yıkıldı :D (TEMELİNKİ DEİL :) )
Yazar
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 38 Nerden : Adana/Yüreqir/Sarıcam REP PUANI : Kayıt tarihi : 25/01/09
Konu: Hapsurdum karsıdaki bina yıkıldı :D (TEMELİNKİ DEİL :) ) Cuma Ocak 30, 2009 2:14 pm
1 alman 1 ingiliz 1 de fransız varmış bunlar cok zenginlermis ve memleketlerini cok severlermis bir qün düsünmüsler ve karar vermisler biz kendi memleketlerimizi kendimize qösterelim diye ilk once bir ucakla fransaya qitmisler parisin üstünden gecerken fransız demiski ahh paris ahh asıkların sehri dur bi hediye atayım bunlara demis karpuz bulmus ve atmıs 1 dk sonra assaqıda 1 kalabalık qormusler oraya inmisler ve noldu diye sormuslar qökten karpuz yaqdı bu adamın kafasına düstü adam oldu ses cıkarmadan oradan uzaklasmıslar bu kez almanyaya qitmisler berlinin üstünden qecerken alman demiski ahh ahh ne cok ozlemisim memleketi dur sunlara bir hediye atim oda bir kavun bulmus ve atmıs 1 dk sonra yine bir kalabalık qörmüsler bir noldu diye sormuslar bir ciftci tarlasında calısırken qokten kavun yaqmıs adamın kafasına deqmis adam hastanelik olmus demisler onlar hemen ordan kacmıslar sonra ingiltereye qitmisler londranın onnden qecerken ingiliz demisqi ahh ahh futbolun ülkesi cok qüzel bir sehirdir die ovunuormus oda bir hediye atacakmıs eline bir bomba qecmis top diye atmıs ve bir binaya qitmis yine bir topluluk qörmusler ve ortadada bir cocuk qülmekden oluyormus sormuslar ne oldu diye hapsurdum karsıdaki bina yıkıldı demis :D:D
Hapsurdum karsıdaki bina yıkıldı :D (TEMELİNKİ DEİL :) )